1 Aralık 2016 Perşembe

Haftanın blogger'ı 'Negin Mirsalehi'

Her Hafta bir Blogger

Negin Mirsalehi



Moda, blogger, şıklık, zerafet ve güzellik hepsinin vücut bulmuş halidir, Negin Mirsalehi. Güzel fiziğiyle, kahve tonlarda uzun ışıltılı ve büyüleyici saçlarıyla girdiği ortamda herkesi kendine hayran bırakacağı aşikar...
http://mugebay.com/




Kombin yapmakta zorluk çekiyorsan ve iyi bir moda takipçisi olmak istiyorsan, Negin Mirsalehi takip ettiğin Blogger' lar arasında olmalı. Özellikle spor, maskülen, feminen, giyinmeyi tercih ediyorsan Negin'in stili tam da sana göre, Hadii onu yakından tanıyalım.

Negin Mirsalehi Kimdir?

26 yaşında olan Negin Mirsalehi Hollanda doğumludur. Ailesi İran asıllı olmasına rağmen Negin, Amsterdam'da doğmuş ve yaşamını orda devam ettirmektedir.



Pazarlama mezunu ve yüksek Lisansını da tamamlamış olmasına rağmen bu konuda başarılı olamayacağını düşünmüş ve moda sektörüme adım atmıştır. Bu düşüncesi de kariyerinin ve başarısının başlangıcı olmuştur.


Negin, evli ve dünyalar tatlısı bir de kızı var. Eşi her daim kendisinin yanında ve her zaman her yerde onun destekçisi adeta birbirlerine çok yakıştıklarını söylemeden geçemeyeceğim bir nazar boncuğu da benden:)


Negin Mirsalehi kendi tarzını zarif, şık ve uç olarak tanımlıyor. Kullandığı her parçaya kendisinden birşeyler katması ve daha sonra trend haline gelmesi onun başarısını göstergesi adeta.


Negin Mirsalehi birçok markanın tanıtımını yapmakta (Gucci, Gisou)  ve sürekli seyahat ve koşturmaca içinde bir yaşam sürdürmekte, 'ama bundan hiç de sikayetçi değil gibi gözüküyor'.  Ayrıca gittiği yerlerde tanıttığı markalar ile eşiyle birlikle günlük hayatlarını Vlog çekiyor ve Youtube' da paylaşıyor olması bize eğlenceli yaşamından kesitler sunuyor.







Gisou markasının reklam yüzü ve o markanın tanıtımını yapmakta. Gisou markası Negin'in babasının arı çiftliğinde elde ettiği bal ile Annesinin Kuaförlük ve saç konusundaki hassasiyetinin birleşimi olarak oraya çıkmış, bal özlü saç ürünlerinden oluşmaktadır.





Negin Mirsalehi birçok Fashion Week ve Victoria's Secret Showroom' larına  katılmış ve ön sıralarda izleme şansına sahip olmuştur. Bu sene yılın Blogger' i seçilerek bir çok dergi kapağında yer almıştır.





Biraz da onun tarzına ve sokak stiline göz atmaya ne dersiniz?






0 yorum:

Yorum Gönder