12 Aralık 2016 Pazartesi

Baştacımız Bootie'ler

Kışın Vazgeçilmezi 'Bootie'ler'

Böyle yazınca anlamadınız tabi bizim deyişimiz ile butiler, sezonun vazgeçilmezleri arasında. Boyutları ve topuk boyuna göre farklılık gösteren Bootie' ler bizlerin kurtarıcısı adeta yanımızdan eksik etmediğimiz, ayrı düşünce özlediğimiz dostumuz gibiler.



Hem rahat hem de şık görümüme sahip Bootie'ler aslında Türkiye'de İvana Sert' in moda programı jüri koltuğunda devamlı 'keşke altına bootie giyseydin' deyişiyle hafızalara yerleşti.


Bootie' ler sezonun trend parçaları ile kombinlendiğinde muazzam görüntüler ortaya çıkıyor. Öncelikle hangi renkler daha fazla kullanılıyor sorusunun cevabı hiç kuskusuz siyah renkdir. Siyahın zerafeti, büyüsü ve şıklığıyla o tasarımlar birleşiyor. Başka hangi renkler trend diye soracaksanız eğer mat renkler yine gözdelerimiz arasında taba, bordo, vizon, gri gibi renkler örnek verilebilir.
Bootie'ler de genellikle deri, rugan, süet tercihinde bulunuluyor. Model seçiminde ise sivri burun, önü zımbalı modeller ve genellikle 10 cm kalın topuk tercih ediliyor. Ayrıca nakış modası da Bootie'ler de karşımıza çıkmaktadır.




 Bootie' ler aslında Stiletto'lara rakip olarak gelmiş adeta zarif, kullanışlı, rahat ve her mevsime uygunluğuyla Stiletto trendini bitirmiş gibi gözüküyor.


Kalem etekler, kalem elbiseler, kot pantolonlar hemen hemen birçok kombini şık göstermek için bootieler adeta biçilmiş kaftan gibiler. Boyunuz çok uzun değilse ve etek giymeyi çok seviyorum diyorsanız; mini, midi ya da kalem farketmezsizin hepsinin tamamlayıcısıdır. Artı birde boonusu var   fiziğinizi de daha güzel gösteriyor.





































0 yorum:

Yorum Gönder