25 Ocak 2017 Çarşamba

2017'ye Damga vuran kabanlar, nerelerden satın alınır?


Günün taze geçen saatlerinde diye başlamak istiyorum yazıma!  Zira günün sıcaklığı diye başlayamıyorum affola!
Eksilerde sürüklendiğimiz hava şartları olsa bile kendimizi şımartacak bir şeyler  yapalım mı?
Sizlere bu yazımda hani vazgeçemediklerimiz, haniii lahana modasının başrol oyuncusu... evet evet kabanlar, onlardan bahsetmek ve bizi zorlamayacak kolay kombinler ile yazımla sizleri baş başa bırakıyorum. İnşallah keyifle okursunuz.
Oversize kaban modellerinin hakim olduğu ve markalarında benimseyip birçok modelini çıkardığı kabanlarda genellikle uzun boy tercih ediliyor.
Bizler için  kombinleme konusunda oldukça rahatlık sağlayan oversize kabanlar, Militer  (askeri tarz), spor şıklıkta da kendisini gösterecek gibi gözüküyor.



Nerelerden alınır?

Dilerseniz sizler için en uygun kabanlara birlikte göz atabiliriz.
Hem uygun fiyatlı hem de tasarımlı, her yerde göremeyeceğimiz modellere ulaşmak internet aracılığıyla artık çok kolay.

Trendyol   gibi birçok markanın indirimli ürünlerinin sahip olduğu sitelerden kabanların alınması doğru bir karar olur sizler için. Özellikle Trendyol Milla, OXXO, Dilvin, Y-London bizlere hem geniş ürün yelpazesi sunuyor hem de uygun fiyatlı kaliteyle buluşturuyor.









Markalarında indirimde olduğu şu sıralar, İndıtex grubu, H&M, Mango gibi mağazalara uğramanızı tavsiye ediyorum. Tarzı daha spor olanlar için, Bershka, Pullandbear, daha maskülen kadınsı ve spor şıklık tarzı olanlar için ise Zara, Mango ve H&M tamda size göre..






Seçeneklerin genişliğine butikler ile devam ediyoruz. Mağazalardan sıkılmış ve daha fazlasını isteyenler için butikler biçilmiş kaftan adeta. Butiklerde daha değişik modeller ve vintage ürünlere uygun fiyatlar ile sahip olabiliriz. Bazı butikler ise ürünlere yurtdışından ithal etmektedir. Genellikle İstanbul' da şubeleri bulunan butiklerin birçoğu bizlere instagram gibi sosyal mecralarda  online alışveriş kolaylığı sunmaktadır. Benimde severek takip ettiğim butiklerden kuşkusuz en güzel ürünlerine sahip olan Sentetik sezar İstanbul'un birçok semtinde şubesi bulunmaktadır.

 






Bir diğer seçeneğimiz ise Yurt dışından sipariş etmek. En değişik tasarımlara sahip olacağımız bu kategoride ürünler Yurt dışından gönderildiği için gelmesi biraz zaman alabiliyor ve biraz da pahalıya gelebiliyor. En fazla tercih edilen siteler arasında, ASOS, Urban outfitters, Topshop gibi markalar önde gelmektedir.

http://www.asos.com/women/

http://www.urbanoutfitters.com/uk/index.jsp

Blogger' lar nasıl kombinlemiş?











http://www.theruecollective.com/


http://mugebay.com/



































0 yorum:

Yorum Gönder