21 Aralık 2016 Çarşamba

Triko Kazaklar

Triko Kazaklar

' Soğuk havalar geldi! '

Dedik ya hani, 'artık ince kıyafetlerimizle vedalaşma vakti'. Ama üzülmeyin daha yeni yepyeni hatta sıcacık adeta fırından yeni çıkmışçasına bir Trendimiz var.
Her sene kış aylarında elinizde bulunan triko kazaklarınız olmuştur. Bu sene henüz edinmediyseniz naçizane tavsiyelerimi göz önünde bulundurmanız beni mutlu eder.


Öncelikle triko kazakların öne çıkan renk ve modellerinden bahsetmek istiyorum.
Sezonun öne çıkan mat renklerinin oversize yünlü kazaklarla buluşmasının efsane kombinasyonu bu sene en fazla rastladığımız modeller arasında.
Öne çıkan modeller arasında ise: örgü, fiyonk detaylar, volanlı (İspanyol kol), balıkçı ve bisiklet  yakalar, püskül ve desenli modeller revaçtadır.







Boy olarak kısa, orta modeller de çıkmış olsa bile uzun oversize salaş modeller daha fazla tercih edilmektedir. Vintage'ın da göz önünde olduğu ve olduğu konumdan hiç kuşkusuz düşmeyeceği aşikar gibi şu dönemlerde. Vintage denilince akla tabi ki oversize geliyor. Kazak modellerimizde ise desenli balıkçı yaka, bol ve  renkli kazaklar vitrinleri süslemekte. Hem erkeklerin hem kadınların kullanabileceği bu kazaklar kolay kombinleyebilme sebebiyle bize kolaylık sunuyor.




Haydi kombinleyelim :)




(mini etek ve uzun çizmelerle kombinlendiğinde ortaya çıkan muhteşem görüntüler)

(vazgeçilmezimiz değil mi? Boyfriend pantolonlar!)

(hoş sigaretler ile)


(iddealı)











0 yorum:

Yorum Gönder